Rise Up Women’s Retreat

Practical


In samenwerking met Divinnerty a.k.a. Anne de Boer organiseer ik
Rise Up Women’s Retreats.


Wij geloven in de kracht van het vrouw zijn. Door samen te komen, samen te dansen en te delen, kunnen wij elkaar inspireren en meer verbinding vinden. Meer verbinding met elkaar, in onszelf en met het leven. Voor alle vrouwen die de behoefte voelen om samen te komen faciliteren wij een vol weekendprogramma.


Waar & wanneer

De eerstvolgende edities:

 

Rise Up Retreat in Amsterdam
Locatie: De Ruimte
20&21 november 2021


Zaterdag 20 november 2021

Zondag 21 november 2021 
Tijden: 09.30 – 19.30 uur

 

Rise Up Retreat in Rotterdam
Locatie: Hostel: De Roze Bol
(Hostel Ani & Haakien)

 

MET OVERNACHTING

Zaterdag 11 december 2021
Zondag 12 december 2021 
Tijden: 09.30 – 19.30 uur


IT’S SO WORTH IT TO INVEST IN YOURSELF

 

Onze prijs voor een geheel weekend inclusief voedzaam eten, cacao ceremony, waardevolle teachings, sisterhood & heling is €222,- Voor één dag is het €111,-.

 

Voor de echte deep dive raden wij aan een geheel weekend bij te wonen. Dit kan zo ontzettend waardevol en transformatief zijn! Dat gezegd hebbende: Doe wat kan en goed voelt. De eerste dag is ook al super, super magisch!

 

Betalen in termijnen is mogelijk en raden we zelfs aan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Programma


We gaan veel doen. Heel veel doen! Bereid je voor op een intensief weekend met veel informatie, deelmomenten, verschillende opdrachten, meditaties, muziek, dans en zang. Alle oefeningen zijn bedoeld voor heling, transformatie en het
verbinden met jeZelf. Na deze dagen ben je geïnspireerd en heb je praktische tools om zelf mee aan de slag te gaan.


Day 1
Return of the Feminine
Tijdens de eerste dag leren we meer over Yin & Yang energie en hoe het vrouwelijke kan bijdragen aan meer balans in de wereld. Door middel van meditatie, ademwerk, dans en beweging ontdekken we meer over ons heilige lijf. 


Day 2

Our Energy Body
Tijdens de tweede dag gaan we meer verdiepen. We kunnen ons energetische lijf en onze sensualiteit inzetten om onszelf op een dieper niveau te leren kennen en te helen van trauma en conditionering. 


➠ Je kunt er dus voor kiezen om het hele weekend deel te nemen, of alleen de eerste dag. Alle vrouwen die al meededen met de eerste dag, kunnen deelnemen aan de tweede dag.


Kom naar het Rise Up Women’s Retreat en laat jezelf onderdompelen in sweet womanhood. 

 

Je kunt er vanuit gaan dat je veel gaat leren. Een belangrijk onderdeel van deze dag is ook dat je je overgeeft aan wat er gaat komen. Vertrouw op ons, vertrouw op jezelf en op elkaar. Durf jezelf in het diepe te gooien. We zullen je opvangen met onvoorwaardelijke liefde, diep respect en warme geborgenheid. 

 

Drinks & Food

Gedurende het gehele weekend is er water, thee, noten en fruit. We serveren vegetarische maaltijden en tussendoortjes. Als je vegan bent of allergieën hebt, dan houden we hier rekening mee.

 

Ontmoet gelijke sisters en ervaar de kracht en wijsheid die ontstaat als vrouwen samen verbinden. 


"Het is elke keer weer een prachtig feest om samen te komen met vrouwen en onze harten met elkaar te delen."

Why (not)?

 

Wil jij je meer verdiepen in spirituele beoefening, in de kracht van het vrouw zijn en ben je op zoek naar praktische tools voor meer verbinding in jouw leven? Ben je er klaar voor om je te verbinden met andere vrouwen, meer uit het leven te halen en op een leuke, speelse manier contact te maken met je eigen lijf en te connecten met jezelf op zielsniveau? Zeg dan JA tegen deze dag en reserveer meteen je spot. 

 

Voel je enorm veel angst en weerstand? Ben je verlegen of veroordelend? Weet je niet wat je kunt verwachten of ben je bang dat het heel awkward wordt? Zeg dan JA tegen je angsten en overwin ze bij ons.

 

Wij proberen echt een dag neer te zetten voor ELKE vrouw. We zijn niet mega spiriwiri en ook zullen we niet claimen dat we ALLES weten. Wel willen we je op een toffe en toegankelijke manier thema’s en oefeningen meegeven die volgens ons zó ontzettend belangrijk zijn. Die niet alleen van iedereen een beter mens kunnen maken, maar ook bijdragen aan een aarde in balans.

 

Covid


Met betrekking tot de situatie in de wereld en het virus, kiezen we ervoor om iedereen gezond te houden tijdens het Retreat. Hier wordt dus rekening mee gehouden qua hoeveelheid mensen in een ruimte en luchtcirculatie.

 

Echter zitten we wel met elkaar in een ruimte waar wordt gezongen en geademd. We willen jullie er daarom op attenderen dat als je  deelneemt, dat dit op je eigen risico is.

 

Ook willen we natuurlijk iedereen vragen: mocht je klachten hebben of in de buurt zijn geweest van iemand met Corona, om dan niet deel te nemen aan ons evenement. We vertrouwen er op dat iedereen hier haar verantwoordelijkheid in neemt. 

 

Zelf meenemen

In verband met de extra maatregelen en hygiëne, en ook voor de handigheid, willen we je vragen om de volgende dingen zelf mee te nemen:


Een yogamat, een meditatiekussen (als je dit hebt), een boekje om in te schrijven en een pen.

 

Disclaimer

 

Wij geloven dat het verhogen van ons bewustzijn en spirituele beoefening iedereen kan helpen in haar persoonlijke groei. Wij zijn er van overtuigd dat we elkaar daar in kunnen en mogen helpen. Wij zijn geen psycholoog of arts, maar geloven dat elke vrouw baat heeft bij de levenslessen die wij introduceren. Levenslessen, informatie en oefeningen waar jij als individu mee kunt doen wat je wilt. Misschien leer je ervan, misschien raak je geïnspireerd of misschien wil je je meer verdiepen in één van de thema’s. Misschien maakt het een hoop in je los en komt er iets naar boven, waar je wellicht mee aan de slag kunt binnen jouw persoonlijke proces.

 

Als de oefeningen die we gaan doen heftige emoties naar boven brengen of oud zeer, weet dan dat dit een deel is van een purificatie proces. Je bent aan het opschonen, zowel op lichamelijk, energetisch en emotioneel gebied. Belangrijk is dat je, indien je zwaardere emoties ervaart, hier niet tegen gaat vechten. Probeer ze te voelen, te accepteren, om ze vervolgens los te kunnen laten of te transformeren. Wij zullen je in dit proces natuurlijk zoveel mogelijk proberen bij te staan. Dit proces is niet altijd makkelijk maar we verzekeren je; je kunt meer aan dan je denkt en je komt er lichter uit.

 

Deelname aan dit retreat is volledig op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor letsel of schade van enigerlei aard als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van de deelnemer, noch verlies of beschadigingen van eigendom. We hopen op je begrip.