Reviews Rise Up Women’s Retreat

iedereen heeft haar eigen verhaal

Ervaringen

“Wat een magisch weekend was dit! Het was zo enorm fijn om met gelijkgestemden vrouwen te zijn. Zo mooi hoe we met zijn allen zo iets moois mochten ervaren, elkaar konden dragen en omarmen. Onze angst en verdriet had zoveel ruimte om er gewoon te zijn, wat voor mij een helend effect had. Ik heb nieuwe dingen over mezelf en over het vrouw zijn geleerd, wat me opnieuw in mijn kracht heeft gezet. We hebben gedanst, gelachen, geschreeuwd en gehuild en het was allemaal even krachtig en prachtig.

 

Nada en Anne zijn super mooie vrouwen die dit alles perfect begeleid hebben. Ik wil dit zeker aan iedere vrouw dit met haar vrouwelijke kracht aan de slag wilt aanraden. Je moet het echt zelf ervaren, want ik denk dat mijn woorden niet eens de lading dekken.”

Karin (37)

“Het Rise Up weekend was een cadeau aan mijzelf, waar ik nu nog steeds de vruchten van pluk. In verbinding met andere vrouwen heb ik mijzelf in puurheid mogen delen. Ik heb gelachen, gehuild, gedanst en ben geëxplodeerd van liefde door de kracht van womanpower. Mijn vrouwelijke energie heb ik weer kunnen laten stromen en omarmen.

 

Nada en Anne zijn echt twee powervrouwen die hun expertise en liefde inzetten om je weer te kunnen verbinden met jezelf. Samen creëerde we sacred space waar je na twee dagen eigenlijk niet meer uit wil. Door meditatie, yoga en ademhaling heb ik weer kunnen voelen en vertrouwen op mijzelf. Het voelt als een liefdevolle reset voor mijn lichaam en geest. Alles wat ik heb geleerd pas ik toe in mijn daily routine zodat ik deze sacred space dagelijks voor mijzelf creëer. Ik kwam er na het weekend achter hoe nodig ik dit heb gehad; stilstaan, voelen, alles in vrijheid mogen ervaren en delen en daarna vol vertrouwen weer verder kunnen. Magisch!”

Marissa (27)

“Wat ik heb gehad aan het Rise Up Retreat. Naast een dagje uit voor mams, vooral veel energie en inspiratie! Weer herinnerd worden aan hoe fijn het is om vrouw te zijn. Geïnspireerd door het ademwerk, en mega chille klankschalen sessie!!! Dat ga ik vaker doen. Enorm genoten van het dansen, wat me weer in contact bracht met mijn lijf. Net als de meditaties, het voelen van mijn yoni en er liefdevol naar zijn. Door de bevalling heb ik me afgesloten voor dat onder gebied en stond er niet meer mee in contact. Dit soort meditaties probeer ik vaker te doen thuis. Al blijft het echt integreren iedere dag soms een klus in mijn nieuwe leven. Daar ligt de uitdaging nog… Al met al een super fijne dag en dankbaar. Wat een mooie vrouwen waren er met hun eigen verhalen! En ik wil zeker de tweede dag een keer meedoen!”

Roxane Clijsen (34)

“Wat een mooie ervaring de twee dagen waarin ik me al vrij snel op mijn gemak voelde, ondanks dat ik niemand kon. Dit was ook buiten mijn comfort zone zo’n bijeenkomst maar het was echt de moeite waard. Het was bevrijdend, verbindend, inspirerend maar vooral liefdevol. Thanks lieve sisters en vooral Nada en Anne voor de liefdevolle zorg en begeleiding in deze dagen.”

Rosa Monteiro

(44)

“Ik wil Nada en Anne zo ontzettend bedanken voor dit prachtige weekend. Het is zoiets magisch om als vrouwen samen te komen om het vrouw-zijn te eren. Het warme bad van sisterhood waar ik zo naar verlangde heeft een diepe indruk achtergelaten. Wat. .Zijn. We. Allemaal. FUCKING. Krachtig. Stuk voor stuk, en al helemaal samen.  Liefde, opluchting, verdriet, confrontatie, trots, extase, geluk ik heb het allemaal gevoeld dit weekend en ik wil meeeeerrrrr!  Bedankt voor het creëren van een fijne, veilige space waarin ik mezelf weer een stukje beter heb leren kennen en zeker ook bedankt voor de bakken vol met tools die ik stapje bij beetje in mijn leven ga proberen te integreren 🙂 Zoveel liefde!

Marcia (25)

“Wat was het weer een fantastisch weekend! Het was zo fijn om te mogen verbinden met mooie vrouwen en van de wijsheden van Nada en Anne te mogen leren. Het was wederom top georganiseerd! Ik heb weer zoveel mogen leren, voelen, dansen, lachen en huilen. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar lieve vrouwen. Het was weer een weekend om nooit meer te vergeten! ♡ Heel veel liefde voor jullie.”

 

Jascha Boersema (24)

“Ontzettend bedankt voor een super prachtig, intens, emotioneel en verbonden weekend. Ik heb genoten! Mega dankbaar voor de meditaties, ademwerk, verbondenheid en alle vrouwen in de cirkel. De verbinding en sisterhood is real! Nada en Anne, dit was een ervaring om nooit te vergeten. Jullie hebben het zo mooi en fijn gedaan. Niets dan liefde!”

Milou (32)

“Dit was één van de mooiste cadeaus die ik aan mezelf heb gegeven in mijn leven. Wat een geweldige ervaring! Initieel was ik bang dat ik me moeilijk zou kunnen openstellen omdat het buiten mijn comfort-zone is, maar dat was tijdens de introductie al helemaal verdwenen. Vanaf het moment dat ik binnen stapte voelde het fijn en geliefd aan. Ondanks dat ik nog enigszins een beginner ben in spiritualitual-practices, hebben Nada en Anne mij er perfect doorheen geleid. Ik kan het elke vrouw aanbevelen. Je zal je erna als herboren voelen!”

 

Johanna Gruijters (33)

“Hoe schrijf je een review over iets wat je niet in woorden kunt omschrijven…? Wederom een dag vol liefde, onvoorwaardelijheid en prachtige vrouwen. Ik mocht mij onderdompelen in een andere wereld, waar ‘buiten’ even niet bestaat. Een dag helemaal ‘uit’ staan, maar toch keihard ‘aan’! Mega bijzonder om mee te maken. Dankzij breathwork, yoga (al dan niet met keihard lachen), dansen, zijn er weer een paar laagjes van me afgepeld. Of eigenlijk ben ik daar nog mee bezig, want poeh de nawerking is intens. Intens, maar goed! Ik voel meer rust in mezelf en met mezelf. Het bracht me weer een laag dieper. Ik ben Nada en Anne eeuwig dankbaar voor wat zij mij gebracht hebben en brengen.

Loes Verber (35)

“Dit is de derde keer dat ik naar het Rise Up Women’s Retreat ben geweest. Het is elke keer weer een prachtige reis die ik maak met deze prachtige, lieve en warme vrouwen Anne en Nada.
Het voelt meteen als thuis komen. Er hangt een fijne aangename sfeer. Hoewel ik ook wat gespannen voel voor wat komen gaat. Dit gevoel duurt echter nooit lang. Samen met de vrouwen die zich ook aan hebben gemeld weten Anne en Nada de groep tot een hechte women circle te maken. Dit gaat als vanzelf.
Door met elkaar te delen, te dansen, te lachen, te ademen, te praten en te huilen ontstaat er een ongelooflijke fijne band.
Anne en Nada wisselen de activiteiten prettig af met rustige en actieve onderdelen. Je gaat de diepte in met jezelf maar ook met elkaar. Er ontstaat een saamhorigheid en een vertrouwensband, het voelt als zussen onderelkaar. Er zijn inspirerende lezingen, Breathwork en yoga oefeningen, er is zelfliefde. Er zijn regelmatig pauzes om even naar toilet te gaan of wat thee of water te drinken. Thee en water is altijd aanwezig om te nemen. Ook is er tussen de middag een heerlijke gezonde lunch waar je je vingers bij aflikt. Waarna je weer fris verder kunt.
Als de dag voorbij vliegt ben je aan het eind moe van alle mooie en fijne indrukken. Het helen en stralen gaat nog dagen door. Het effect van zo’n dag of weekend is enorm groot. Ik kan het alleen maar van ♥️♥️ aanbevelen. Het is een cadeau voor jezelf. Ik ben in ieder geval al “verslaafd ” aan deze heerlijke retreats.
Dank aan Anne en Nada.”

Ineke Otten (58)

“Ik vond het geweldig leerzaam. Ik had wat weerstand, maar na de eerste eyegazing opdracht om elkaar te ontmoeten brak ik al open. Wat ik heb gemerkt is dat al je kwetsbare lagen worden afgepeld. Dat is zwaar maar zo werkzaam. Ik ging met kracht weg en met zoveel liefde en dankbaarheid. Ik zou het iedereen aanraden omdat je uit je schelp wordt getrokken en het je alleen maar positieve stappen vooruit maakt. Zelfliefde groter wordt en dat voor elkaar. De kracht die je voelt van de andere vrouwen en verhalen waren voor mij ook leerzaam en herkenbaar. Dat verbind zo mooi. Ik vier mijzelf dat ik en iedereen stuk voor stuk unieke vrouwen zijn met mooie energieën. Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Nada en Anne zijn warme intelligente vrouwen waar je veel van kan leren en het voelt heel erg gelijk en dus vertrouwd om in het diepe te springen.”

Leonie Schuurman (31)

“Het Rise Up Women’s Retreat was precies wat ik op dat moment even nodig had. Helemaal in deze gekke tijd. Een dag vol leerzame, speelse en kwetsbare opdrachten die zorgde voor een lach en een traan. De vrouwen waren allemaal stuk voor stuk mooie vrouwen met ieder hun eigen verhaal. Ook kwam iedereen met hetzelfde doel en dat was connecting with each other. Echt weer even geconnect met mensen die ik nooit eerder had gezien, waardoor de spannendste en leukste gesprekken ontstaan. Zo een mooie dag die geleid werd door twee prachtige vrouwen met beide zo een fijne vibe. Ik heb mooie dingen geleerd en ik ben echt weer even met twee benen in mijn kracht gezet. Thanks lieve dames! See you next time. ♡”

Amy Out (31)

“Ik had nog nooit van een women’s retreat gehoord, maar besloot een keer mee te gaan met mijn vriendin. En het bleek een eye-opener te zijn. Je komt binnen met spanning/zenuwen omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Maar Nada en Anne laten je gelijk thuis voelen met hun warme welkom; ook het muziek, de ambiance die zij hebben gecreëerd en de energie van de andere dames is gelijk te voelen als je de ruimte inloopt. Dit is enorm prettig.
Ineens is het delen van ervaringen en soms je diepste geheimen, je kwestbaar opstellen niet meer zo eng. Hoe meer je naar de verhalen van anderen luistert hoe meer je jezelf erin gaat herkennen. Het geeft je het gevoel dat je niet alleen bent en ik heb veel kunnen leren van de andere dames op de retreat. Ook Nada en Anne hebben genoeg kennis in huis om je te voorzien van verschillende soorten technieken waar je behoefte aan hebt; dit verschilt van breath work to sacred sexuality.
Ik heb op dit retreat zeker een begin gemaakt naar het vinden van de ware ik en ben dankbaar dat zij dit stukje in mij hebben geopend. Ik raad een ieder aan dit een keer mee te maken. Het voelt enorm liefdevol en je leert veel dingen over jezelf waar je in het “normale drukke leven” niet bij stil staat. Wees lief voor jezelf en gun jezelf tijd en extra aandacht, we are all a goddess and deserve it!
Speaking of goddesses; check de sieraden van Anne die zij presenteert op de retreats. Ik heb mezelf getrakteerd op 1 van haar mooie creaties en ben er erg blij mee :-)”

Ayesha Mohan (29)

“Al langer voelde ik behoefte aan persoonlijke groei, maar ik wist niet waar te beginnen. Tot ik het bericht van Nada op insta tegenkwam. Een vrouwencirkel/vrouwenretreat… Zou dat wat voor mij zijn? Na heel veel twijfelen en het ‘programma’ heel vaak te hebben gelezen heb ik me toch opgegeven. Wat vond ik het spannend, want ik wist niet wat ik kon verwachten (en daar ben ik niet zo goed mee…). Een beetje gespannen stapte ik die zaterdag binnen in een prachtig oud pand, en wat een warmte en liefde kwam mij daar tegemoet. De sfeer was heel sereen, rustig. En ook een beetje onwennig, want ik kwam binnen bij nog een hoop andere vrouwen, niemand kent iemand (of ja, bijna dan), en iedereen was benieuwd wat er ging gebeuren.Bij de kennismakingsronde voelde ik zo ontzettend veel liefde en onvoorwaardelijkheid, dat ik meteen voelde dat het goed was. Ik was veilig, en kon delen wat ik wilde (of niet, en dat was ook goed). We hebben gelachen, gehuild, gedeeld, gedanst, gemediteerd, en vooral heel veel gevoeld. Ik heb de dag over me heen laten komen, ben er ‘head first, face down’ in gedoken. Het voelde als thuiskomen, vooral bij mezelf. Ik heb een stukje van mezelf gevoeld en leren kennen waar ik al heel lang naar op zoek was. Ook voelde ik een enorme kracht uitgaan van de groep prachtige vrouwen bij elkaar. Heel erg bijzonder om dat te voelen. Geen gemiep over/om elkaar, maar alleen maar onvoorwaardelijkheid. Ik leerde dat achter iedere prachtige buitenkant een verhaal zit. Een verhaal wat je aan de buitenkant niet kunt zien. De kwetsbaarheid en tegelijk de kracht van andere vrouwen en mezelf vond ik prachtig om te ervaren. Anne en Nada waren in staat om een dusdanig veilige omgeving te creëren waarin heel veel ruimte was voor emoties (alle kanten op), verhalen, kwetsbaarheid en kracht. Ik vond het fantastisch om dit eens mee te maken. Ik heb geleerd dat ik veel behoefte heb aan stilte en tijd om zelf te mijmeren. Die stilte probeer ik nu dus ook vaker op te zoeken in de vorm van meditatie, al dan niet geleid. Het maakt me een mooiere vrouw, beter in mijn kracht. Ik leerde ook dat ik mantra’s zingen heel erg fijn vond! Daardoor zet ik thuis vaker muziek aan om mee te zingen. Geen mantra’s, maar wel een manier van stem-uiten. Het mantra’s zingen thuis komt nog wel… Deelnemen aan dit retreat was voor mij het begin van een zoektocht naar mijn diepere zelf. Op welke manier weet ik nog niet, maar ik ga de zoektocht met vertrouwen in. Overigens is het niet mogelijk om een review te schrijven die recht doet aan de dag. Bij twijfel; zeker gaan.”

Loes Verber (35)

My first (but not my last) healing circle!

Google: A healing circle consists of people who sit together in a talking circle, in prayer, in ceremony, and are committed to helping one another and to each other’s healing.These words arent enough to describe experience with Nada and Anne.

My journey started the day before when I had to find something importnat of mine to bring to the ceremony. Usually I would take out my mother’s rosary. But for the first time in my whole life.. I felt like I wanted to bring something that was truly mine! But what?

WHO AM I WITHOUT MY TRAUMA? 
It was the first time I ever asked myself this question. This became the intention for this healing circle. I wanted to explore who Daniela is without all the pain. I wanted to truly connect, have fun, enjoy, be open to spirituality and just LIVE! I felt so inadequate at first. Like I was bot spiritual enough to be there. “Everyone looked so spiritual” I thought. After listening to everyone’s story I dropped my inhabitions because I could see that we where all in the same journey! It helped so much that t Anne and Nada made sure to make everyone feel welcome and made the circle not to “spiriwiri” as they call it.

During the circle we shared our stories, we cried, we laughed, we danced our asses off, we meditated, learned about breathwork and talked about our sacred sexuality.

I now understand why society is committed to tear women apart… we are too powerfull when we come together! I am so grateful for the amazing insight that this healing circle brought me: I wanted to move on from surviving into living!

Daniela Kura (33)

“Wat een fijne, warme en leerzame dag was dit. Ik vond het best spannend, maar voelde me gelijk welkom. Zo bijzonder hoe je in zo’n korte tijd verbinding kunt voelen met elkaar. De dag zelf was een hele fijne mix tussen bezig zijn met ’t lichaam en de geest, waar ik weer veel ben opgestoken over bijvoorbeeld breathwork en hartmeditatie. Tip; ik kwam pas ’s avonds laat thuis en moest de volgende dag vroeg weer werken. Geef jezelf een momentje om alle indrukken te verwerken en na te genieten van deze inspirerende dag.”

 

 

Micha Windgassen (32)

“Al langer nieuwsgierig naar het idee van een vrouwencirkel, kwam ik via een vriendin bij Nada terecht. Ze vertelde me ze bezig was een retreat te organiseren – dus toen het zover was hoefde ik geen 2x na te denken, dit klonk goed! Een tikje spannend was het natuurlijk wel – een hele dag met vreemde vrouwen en nieuwe dingen – hoe zou dat zijn? Nou, de dag overtrof echt al mijn verwachtingen! Het was zo bijzonder om te merken hoe snel je met elkaar de diepte in gaat, hoe je je herkent in alle andere vrouwen en hoe het uitspreken van onze harten ons verbond. En vooral ook wat een kracht daarvan uit gaat – wauw! Er was ruimte voor iedereen – nieuw of ervaren in dit soort retreats, door de laagdrempelige begeleiding van Anne en Nada werd iedereen meegenomen in een heerlijke, krachtige, vrouwelijke energie. Ieder op zijn eigen reis, maar samen, elkaar ondersteunend. De dag was een perfecte mix van zelfonderzoek, delen, kwetsbaarheid, lachen, dansen en zingen. En bovenal verbondenheid. Als je nog twijfelt zou ik je willen aanmoedigen om de stap te zetten, je komt in heel veilige en warme handen terecht bij Anne, Nada en andere vrouwen. Laat je meevoeren in alles dat er gebeurt en je zal versteld staan over de inzichten waarmee je naar huis gaat. Deze dag is echt een cadeautje aan jezelf!”

Joukje (32)

“Dit is de derde keer dat ik naar het Rise Up Women’s Retreat ben geweest. Het is elke keer weer een prachtige reis die ik maak met deze prachtige, lieve en warme vrouwen Anne en Nada.
Het voelt meteen als thuis komen. Er hangt een fijne aangename sfeer. Hoewel ik ook wat gespannen voel voor wat komen gaat. Dit gevoel duurt echter nooit lang. Samen met de vrouwen die zich ook aan hebben gemeld weten Anne en Nada de groep tot een hechte women circle te maken. Dit gaat als vanzelf.
Door met elkaar te delen, te dansen, te lachen, te ademen, te praten en te huilen ontstaat er een ongelooflijke fijne band.
Anne en Nada wisselen de activiteiten prettig af met rustige en actieve onderdelen. Je gaat de diepte in met jezelf maar ook met elkaar. Er ontstaat een saamhorigheid en een vertrouwensband, het voelt als zussen onderelkaar. Er zijn inspirerende lezingen, Breathwork en yoga oefeningen, er is zelfliefde. Er zijn regelmatig pauzes om even naar toilet te gaan of wat thee of water te drinken. Thee en water is altijd aanwezig om te nemen. Ook is er tussen de middag een heerlijke gezonde lunch waar je je vingers bij aflikt. Waarna je weer fris verder kunt.
Als de dag voorbij vliegt ben je aan het eind moe van alle mooie en fijne indrukken. Het helen en stralen gaat nog dagen door. Het effect van zo’n dag of weekend is enorm groot. Ik kan het alleen maar van ♥️♥️ aanbevelen. Het is een cadeau voor jezelf. Ik ben in ieder geval al “verslaafd ” aan deze heerlijke retreats.
Dank aan Anne en Nada.”

Ineke Otten (58)