Reviews Online vrouwencirkels

iedereen heeft haar eigen verhaal

Ervaringen

“De vrouwencirkels van Down to Earth women zijn echt een kadootje aan mezelf. De super fijne vibe van Nada, de kennis die zij deelt, de mooie lieve bijzondere vrouwen, samen zorgt dit elke keer weer voor een hele ontspannen verrijkende avond!”

Jill Rahantoknam (34)

“Wanneer vrouwen met elkaar in verbinding komen, kunnen ze juist de krachten bundelen. Ik vind het bijzonder hoe ook online die verbinding voelbaar is. Het is fijn om juist nu met elkaar te kunnen verbinden. Dingen met elkaar te kunnen delen en te luisteren naar de ander.”

Chloe Zeekaf (30)

“De Women’s Circles heb ik als superfijn ervaren. Nada is een echte spaceholder. Met veel liefde creëert ze een vertrouwde en intieme plek waar je dichter bij jezelf en andere vrouwen komt te staan.Met veel passie deelt ze haar uitgebreide kennis over spiritualiteit, zelfliefde, bewustzijn, bewustwording en verschillende vrouwenthema’s. Deze inspirerende sessies kan ik iedere vrouw aanraden die op zoek is naar verdieping of wat meer aandacht en tijd aan haarzelf wilt besteden.”

Kayleigh Bergwerff

(31)

“Het is een warm bad in de vrouwencirkels bij Nada. Ze heeft een enorme gave om mensen zich op hun gemak te laten voelen. Het werk wat ze doet is zó belangrijk. Ik geniet elke keer weer om nieuwe dingen van andere vrouwen te leren in de cirkels.”

Loretta (31)

“Ik ging de Women’s Circles in zonder enige ervaring met meditatie of spiritualiteit. Ik denk dat ik twee keer een lesje yoga had gevolgd op de sportschool. Ik was dus redelijk zenuwachtig en geen flauw idee wat ik kon verwachten en of het überhaupt iets voor mij zou zijn want ik kan niet zo goed tegen zweverig gedoe. Maar al vanaf moment één voelde ik me ontzettend op mijn gemak. Nada heeft een hele relaxte, wellicht Rotterdamse, manier van mediteren, praten en dingen uitleggen. Niks moest. Alles mocht. Ik durfde bijvoorbeeld niet te delen maar er is nooit druk op me gelegd en ik voelde me alsnog een deel uitmaken van de groep. Ik vond het een hele mooie ervaring waar ik echt veel van heb opgestoken. De borst massage, womb meditatie maar vooral het krachtige gevoel van wij vrouwen onder elkaar, van elkaar leren en elkaar inspireren, vond ik heel bijzonder.”

Ilja Sofia (28)

“De Women’s Circles heb ik als superfijn ervaren. Nada is een echte spaceholder. Met veel liefde creëert ze een vertrouwde en intieme plek waar je dichter bij jezelf en andere vrouwen komt te staan.Met veel passie deelt ze haar uitgebreide kennis over spiritualiteit, zelfliefde, bewustzijn, bewustwording en verschillende vrouwenthema’s. Deze inspirerende sessies kan ik iedere vrouw aanraden die op zoek is naar verdieping of wat meer aandacht en tijd aan haarzelf wilt besteden.”

Loes Verber (35)

“De online vrouwencirkels zijn voor mij echt een ‘selfcare’ momentje. M’n eigen sacred space creëeren en heerlijk verbinden met andere mooie vrouwen. Elke keer krijg je meer en andere informatie, omdat er steeds andere vrouwen bij zijn. De sfeer is altijd heel prettig en er is genoeg ruimte voor iedereen om er te mogen zijn.”

Jascha Boersema (24)

“Ik dacht dat ik de vrouwencirkels heel spannend zou vinden en dat ik het al snel te zweverig zou vinden. Ik dacht dat ik moeite zou hebben om mij eraan toe te geven, waaraan wist ik niet precies. Maar ik heb dit allemaal niet zo ervaren. Het was heel fijn om te doen. Ik was meteen erg enthousiast en het viel voor mij dus ook enorm mee, want het was vooral heel erg leuk. Ik heb nog heel lang na kunnen genieten.”

Annelou Versteeg (34)

“Ik ging meedoen met de cirkels eigenlijk zonder enige verwachting en wat was het leuk om te doen! Ik ben er echt wijzer van geworden en bewuster. En dat is een prettige verandering. Verder lag de druk er niet zo hoog op, maar was het lekker laagdrempelig. Vond ik erg fijn.”

 

Diewertje Overbeeke (29)