Online Vrouwencirkels

Welcome to the Tribe

Wekelijks bied ik online vrouwencirkels aan. Een plek in space waar we als vrouwen samen kunnen komen om met elkaar te verbinden en te praten over onderwerpen die ons bezig houden. 


Elke cirkel heeft een thema waarin we ons verdiepen. Ik deel waardevolle kennis en met verschillende oefeningen leren we om in ons lijf te komen, met onze energie te werken en met ons hart te verbinden. Denk aan dans, meditatie, ademwerk, schrijfopdrachten. Last but not least dienen de vrouwencirkels als ruimte om ervaringen met elkaar te delen. 


De vrouwencirkels zijn geschikt voor vrouwen die dit nog nooit hebben ervaren en voor vrouwen die hier al meer ervaring mee hebben. Mocht het je trekken maar vind je het spannend? Zeg ik: doen! Waar weerstand ligt, is ruimte voor groei. Weet je niet wat je kunt verwachten? Ik kan je verzekeren dat je in geen warmer bad terecht kan komen om over jezelf te leren, geïnspireerd te raken en sisterhood te ervaren. Mocht je reviews willen lezen van vrouwen die je voorgingen dan kan dat hier.


De groep bestaat meestal uit vrouwen die hier meer en minder ervaring mee hebben. Er is ruimte genoeg om in eerste instantie een beetje de kat uit de boom te kijken. Dat gezegd hebbende zal ik je wel uitdagen om te delen. Hier balans in vinden is misschien een mooie les. 


Zie het als een avondje quality-time voor jezelf,  in
contact met anderen.


Lees hieronder het booklet voor meer informatie over de geschiedenis en het concept van vrouwencirkels en over mij. 

 

De vrouwencirkels worden in periodes wekelijks gegeven. Wil je op de hoogte gehouden worden van de aankomende data? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief.

 

    Booklet