Coaching

a c h t e r g r o n d

Opleidingen en kennis

Zowel de inhoud van mijn coaching als de rest van mijn programma’s en retreats zijn gebaseerd op levenservaringen en verschillende opleidingen in het veld (zie mijn About pagina).

 

Op dit moment studeer ik aan de Tantric Institute of Integrated Sexuality van Layla Martin. Hier word ik opgeleid als Sex, Love & Relationship Coach en leer ik volgens de VITA Coaching Methode waar wordt uitgegaan van een holistische benadering. Kennis uit de wetenschap, (neuro)biologie en psychologie wordt gecombineerd met wijsheden en beoefening uit oude spirituele tradities, zoals Tantra (Hindoeïsme) en het Taoisme. Een fantastische combinatie als je het mij vraagt. 


Mijn leven was altijd bewogen en ik ben zelf heel vaak tegen de spreekwoordelijke lamp gelopen. Angsten, depressie, dwangmatig gedrag en verslavingen zijn mij niet onbekend. Met keihard vallen en oneindig veel opstaan heb ik het leven ten volste geleefd en heb ik zoveel geleerd van dit grootse proces, waar ik uiteraard nog steeds in zit.
>

b e t e k e n i s

Wat betekent coaching voor mij?

Door middel van coaching kan ik jou inspireren en motiveren om samen het diepere werk te te verrichten rondom (zelf)liefde, seksualiteit en/of jouw (liefdes)relaties. Ik kan jou helpen en begeleiden om wegen naar binnen te vinden en de gewoonten en conditioneringen te onderzoeken die jou klein houden. Daarmee wil ik je graag helpen om te groeien in jouw bewustzijn én in jouw prestaties. Stappen zetten in jouw persoonlijke reis en meer in lijn komen met jouw hart, jouw lijf, jouw emoties, jouw sensualiteit, jouw vrouw zijn, jouw natuurlijke essentie.
<

Mijn lessen neem ik mee in de begeleiding die ik bied. Het kan alleen al heel waardevol zijn als iemand begrijpt waar je in zit. Mijn aanpak is rauw, eerlijk, liefdevol. We gaan voor het diepere werk, gaan onszelf ontpellen en de donkerte recht aankijken. Dit alles met een flinke dosis humor en nuchterheid. Want we moeten natuurlijk wel met beide benen op aarde blijven. 

Down to Earth Women komt recht vanuit mijn hart en ziel. Met veel passie en enthousiasme neem ik elke vrouw graag mee in deze thema’s die volgens mij zeer van belang zijn.

v r o u w e n c i r k e l

Uniek aanbod

Ik geef mijn sessies in de vorm van een vrouwencirkel waarin ruimte is voor vertraging, aandacht, warmte, sensualiteit, muziek en dans. In een veilige ruimte die we samen creëren kun jij volledig jezelf zijn. Door middel van verdiepende gesprekken, meditatie, visualisatie, adem,- energie,- en lichaamswerk onderzoeken we jouw lijf en lagen van conditionering. Je kunt jezelf en jouw emoties op een dieper niveau leren kennen en jouw fantastische lijf inzetten om te werken met alles dat zich aandient. 

m e t h o d e

VITA™ Coaching

Deze methode richt zich op de bereidheid en het begrip om cliënten door een pleasure and purification cycle te begeleiden. We kunnen ons bewuster worden van onze schaduwkanten (weerstand, blokkades, onzekerheden en angsten) om vervolgens een veilige container te creëren waarin deze stukken er mogen zijn. Waar ze omarmd mogen worden, zodat ze gevoeld en geïntegreerd kunnen worden. Hierdoor kunnen moeilijke stukken bevrijd worden, kunnen we leren effectief los te laten, kunnen we ons weer vrijer bewegen in ons lijf en meer in ons leven uitnodigen van waar we naar verlangen. 

 

p r i c i n g
IT’S SO WORTH IT TO INVEST IN YOURSELF

Prijsopbouw 2022

 

Kennismakingsgesprek 30 minuten = €0,-.

Hierna gaan we samen een traject aan of niet.

 

Coachingstraject van 8 sessies = €880,- (8 – 10 weken)

Coachingstraject van 12 sessies = €1250,- (12 – 14 weken)

 

Ik werk alleen met Coachingstrajecten, niet met losse sessies,

omdat het belangrijk is dat jij comitted bent een transformatief proces met mij aan te gaan.

 

Met mijn Coachingstrajecten bied ik:
╰ een safe container voor heling en transformatie;
╰ aandacht
, liefde en hulpmiddelen in 1,5 uur durende 1-op-1 sessies;
╰ duidelijkheid rondom jouw doelen en verlangens;
╰ waardevolle opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan;
╰ op maat gemaakte meditaties en visualisaties;
╰ tussentijdse support via e-mail & whatsapp;
╰ naslagwerk van inzichten en mogelijke vervolg stappen.

 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

s a c r e d  s p a c e

Voorbereiding & Intentie

We komen samen met een reden. Om te onderzoeken, dieper te duiken, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Denk na over jouw intenties. Waar ben je bang voor? Waar doet het pijn? Waar loop je tegen aan?  Wat hoop je graag in je leven uit te nodigen? Waar wil je leren en groeien? Waar verlang je naar? Ga even zitten, al is het maar vijf minuten, en denk na over deze vragen. Schrijf wat op in een boekje dat je mee neemt naar onze sessie. 


In de vorm van een vrouwencirkel komen we samen en creëren we een veilige plek waar we beiden open en eerlijk kunnen communiceren. Zowel online als offline coaching is mogelijk.

 

Je kunt dit zien als een bijzonder momentje en als een cadeautje aan jezelf.
c o a c h i n g

Sex, Love & Relationships

T/m eind 2021 zit ik volgeboekt. Vanaf 2022 bied ik weer nieuwe coachings- trajecten aan. Laat je gegevens achter als dit je roept.