Reviews

iedereen heeft haar eigen verhaal

Ervaringen

“Wat ik heb gehad aan het Rise Up Retreat. Naast een dagje uit voor mams, vooral veel energie en inspiratie! Weer herinnerd worden aan hoe fijn het is om vrouw te zijn. Geïnspireerd door het ademwerk, en mega chille klankschalen sessie!!! Dat ga ik vaker doen. Enorm genoten van het dansen, wat me weer in contact bracht met mijn lijf. Net als de meditaties, het voelen van mijn yoni en er liefdevol naar zijn. Door de bevalling heb ik me afgesloten voor dat onder gebied en stond er niet meer mee in contact. Dit soort meditaties probeer ik vaker te doen thuis. Al blijft het echt integreren iedere dag soms een klus in mijn nieuwe leven. Daar ligt de uitdaging nog… Al met al een super fijne dag en dankbaar. Wat een mooie vrouwen waren er met hun eigen verhalen! En ik wil zeker de tweede dag een keer meedoen!”

Roxane Clijsen (34)

Vrouwen over het Rise Up Women’s Retreat

“Ontzettend bedankt voor een super prachtig, intens, emotioneel en verbonden weekend. Ik heb genoten! Mega dankbaar voor de meditaties, ademwerk, verbondenheid en alle vrouwen in de cirkel. De verbinding en sisterhood is real! Nada en Anne, dit was een ervaring om nooit te vergeten. Jullie hebben het zo mooi en fijn gedaan. Niets dan liefde!”

Milou (32)

“Ik wil Nada en Anne zo ontzettend bedanken voor dit prachtige weekend. Het is zoiets magisch om als vrouwen samen te komen om het vrouw-zijn te eren. Het warme bad van sisterhood waar ik zo naar verlangde heeft een diepe indruk achtergelaten. Wat. .Zijn. We. Allemaal. FUCKING. Krachtig. Stuk voor stuk, en al helemaal samen.  Liefde, opluchting, verdriet, confrontatie, trots, extase, geluk ik heb het allemaal gevoeld dit weekend en ik wil meeeeerrrrr!  Bedankt voor het creëren van een fijne, veilige space waarin ik mezelf weer een stukje beter heb leren kennen en zeker ook bedankt voor de bakken vol met tools die ik stapje bij beetje in mijn leven ga proberen te integreren 🙂 Zoveel liefde!

Marcia (24)

“Wat was het weer een fantastisch weekend! Het was zo fijn om te mogen verbinden met mooie vrouwen en van de wijsheden van Nada en Anne te mogen leren. Het was wederom top georganiseerd! Ik heb weer zoveel mogen leren, voelen, dansen, lachen en huilen. Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar lieve vrouwen. Het was weer een weekend om nooit meer te vergeten! ♡ Heel veel liefde voor jullie.”

 

Jascha (24)

“Hoe schrijf je een review over iets wat je niet in woorden kunt omschrijven…? Wederom een dag vol liefde, onvoorwaardelijheid en prachtige vrouwen. Ik mocht mij onderdompelen in een andere wereld, waar ‘buiten’ even niet bestaat. Een dag helemaal ‘uit’ staan, maar toch keihard ‘aan’! Mega bijzonder om mee te maken. Dankzij breathwork, yoga (al dan niet met keihard lachen), dansen, zijn er weer een paar laagjes van me afgepeld. Of eigenlijk ben ik daar nog mee bezig, want poeh de nawerking is intens. Intens, maar goed! Ik voel meer rust in mezelf en met mezelf. Het bracht me weer een laag dieper. Ik ben Nada en Anne eeuwig dankbaar voor wat zij mij gebracht hebben en brengen.

Loes Verber (35)

“Dit is de derde keer dat ik naar het Rise Up Women’s Retreat ben geweest. Het is elke keer weer een prachtige reis die ik maak met deze prachtige, lieve en warme vrouwen Anne en Nada.
Het voelt meteen als thuis komen. Er hangt een fijne aangename sfeer. Hoewel ik ook wat gespannen voel voor wat komen gaat. Dit gevoel duurt echter nooit lang. Samen met de vrouwen die zich ook aan hebben gemeld weten Anne en Nada de groep tot een hechte women circle te maken. Dit gaat als vanzelf.
Door met elkaar te delen, te dansen, te lachen, te ademen, te praten en te huilen ontstaat er een ongelooflijke fijne band.
Anne en Nada wisselen de activiteiten prettig af met rustige en actieve onderdelen. Je gaat de diepte in met jezelf maar ook met elkaar. Er ontstaat een saamhorigheid en een vertrouwensband, het voelt als zussen onderelkaar. Er zijn inspirerende lezingen, Breathwork en yoga oefeningen, er is zelfliefde. Er zijn regelmatig pauzes om even naar toilet te gaan of wat thee of water te drinken. Thee en water is altijd aanwezig om te nemen. Ook is er tussen de middag een heerlijke gezonde lunch waar je je vingers bij aflikt. Waarna je weer fris verder kunt.
Als de dag voorbij vliegt ben je aan het eind moe van alle mooie en fijne indrukken. Het helen en stralen gaat nog dagen door. Het effect van zo’n dag of weekend is enorm groot. Ik kan het alleen maar van ♥️♥️ aanbevelen. Het is een cadeau voor jezelf. Ik ben in ieder geval al “verslaafd ” aan deze heerlijke retreats.
Dank aan Anne en Nada.”

Ineke Otten (58)

“Na een forse rollercoaster, genaamd: ‘het leven’ en een recent afgeronde studie, besloot ik ‘een dagje aan mezelf’ cadeau te doen en wel in de vorm van het Rise up women’s retreat. Nada’s flyer had ik nl. 2 jaar ervoor, na het uitgaan, ergens uit een rek geplukt omdat ik de beeltenis zo mooi vond. Achterop las ik over vrouwencirkels en glimlachte: Écht iets voor mij! Dit plaatje stond vervolgens prachtig tegen de achtergrond van mijn boekenkast te leunen, tot ik besloot de site eens te raadplegen. Enfin…
De oudste die dag, dus benieuwd of de verbinding er wel zou zijn. Hoewel in een andere levensfase; vrouwzijn is universeel, evenals de kracht om ons te verbinden, ongeacht… Wat gingen we snel open en wat brak ik bij het kijken in ogen als kooltjes. Niet verwacht, maar niet te stoppen. (Is de overgang dames, gewoon (weer) hormonen… Fisherladies friend?)
Ik bleek niet de enige. Kennelijk voelde we ons dusdanig veilig en dat gevoel bleef de gehele dag. Diepgaande ervaringen, evenals de zonnig lichte lach, werden vrijelijk gedeeld, Zwaartes werden door licht aanschouwd en door lucht in beweging gebracht, rijp voor liefdevolle heling. Wat het me bracht? Dans, drums, klankschalen, samengeknepen handen, intense omhelzingen, warme liefdevolle blikken en het gevoel nooit alleen te zijn, maar bij behoefte verbonden met velen. Verder dankbaarheid voor mijn nieuwsgierig zijn en blijven naar andere mensen, andere leeftijden, andere vrouwen, andere verhalen, nieuwe verbindingen ongeacht leeftijd, de kracht van samenzijn, openheid, delen met én in respect en bovenal gelijkwaardig. Nada en Anne: zelf óók kwetsbaar, open, verwonderend en nog ontdekkend. Juist dat maakt dat ze zo fijn zijn. Niet groter, mooier, wijzer, maar naast elkaar en anderen. Hoop dat ze nog lang zo blijven, met aangenaam ongeslepen randjes! Omlijst met een klinkende mantra van Leonie.”

Anoniem (50)

“Ik vond het geweldig leerzaam. Ik had wat weerstand, maar na de eerste eyegazing opdracht om elkaar te ontmoeten brak ik al open. Wat ik heb gemerkt is dat al je kwetsbare lagen worden afgepeld. Dat is zwaar maar zo werkzaam. Ik ging met kracht weg en met zoveel liefde en dankbaarheid. Ik zou het iedereen aanraden omdat je uit je schelp wordt getrokken en het je alleen maar positieve stappen vooruit maakt. Zelfliefde groter wordt en dat voor elkaar. De kracht die je voelt van de andere vrouwen en verhalen waren voor mij ook leerzaam en herkenbaar. Dat verbind zo mooi. Ik vier mijzelf dat ik en iedereen stuk voor stuk unieke vrouwen zijn met mooie energieën. Je hoeft het niet alleen te doen.

 

Nada en Anne zijn warme intelligente vrouwen waar je veel van kan leren en het voelt heel erg gelijk en dus vertrouwd om in het diepe te springen.”

Leonie Schuurman (31)

“Ik had nog nooit van een women’s retreat gehoord, maar besloot een keer mee te gaan met mijn vriendin. En het bleek een eye-opener te zijn. Je komt binnen met spanning/zenuwen omdat je niet weet wat je kunt verwachten. Maar Nada en Anne laten je gelijk thuis voelen met hun warme welkom; ook het muziek, de ambiance die zij hebben gecreëerd en de energie van de andere dames is gelijk te voelen als je de ruimte inloopt. Dit is enorm prettig.
Ineens is het delen van ervaringen en soms je diepste geheimen, je kwestbaar opstellen niet meer zo eng. Hoe meer je naar de verhalen van anderen luistert hoe meer je jezelf erin gaat herkennen. Het geeft je het gevoel dat je niet alleen bent en ik heb veel kunnen leren van de andere dames op de retreat. Ook Nada en Anne hebben genoeg kennis in huis om je te voorzien van verschillende soorten technieken waar je behoefte aan hebt; dit verschilt van breath work to sacred sexuality.
Ik heb op dit retreat zeker een begin gemaakt naar het vinden van de ware ik en ben dankbaar dat zij dit stukje in mij hebben geopend. Ik raad een ieder aan dit een keer mee te maken. Het voelt enorm liefdevol en je leert veel dingen over jezelf waar je in het “normale drukke leven” niet bij stil staat. Wees lief voor jezelf en gun jezelf tijd en extra aandacht, we are all a goddess and deserve it!
Speaking of goddesses; check de sieraden van Anne die zij presenteert op de retreats. Ik heb mezelf getrakteerd op 1 van haar mooie creaties en ben er erg blij mee :-)”

Ayesha Mohan

“Al langer voelde ik behoefte aan persoonlijke groei, maar ik wist niet waar te beginnen. Tot ik het bericht van Nada op insta tegenkwam. Een vrouwencirkel/vrouwenretreat… Zou dat wat voor mij zijn? Na heel veel twijfelen en het ‘programma’ heel vaak te hebben gelezen heb ik me toch opgegeven. Wat vond ik het spannend, want ik wist niet wat ik kon verwachten (en daar ben ik niet zo goed mee…). Een beetje gespannen stapte ik die zaterdag binnen in een prachtig oud pand, en wat een warmte en liefde kwam mij daar tegemoet. De sfeer was heel sereen, rustig. En ook een beetje onwennig, want ik kwam binnen bij nog een hoop andere vrouwen, niemand kent iemand (of ja, bijna dan), en iedereen was benieuwd wat er ging gebeuren.Bij de kennismakingsronde voelde ik zo ontzettend veel liefde en onvoorwaardelijkheid, dat ik meteen voelde dat het goed was. Ik was veilig, en kon delen wat ik wilde (of niet, en dat was ook goed). We hebben gelachen, gehuild, gedeeld, gedanst, gemediteerd, en vooral heel veel gevoeld. Ik heb de dag over me heen laten komen, ben er ‘head first, face down’ in gedoken. Het voelde als thuiskomen, vooral bij mezelf. Ik heb een stukje van mezelf gevoeld en leren kennen waar ik al heel lang naar op zoek was. Ook voelde ik een enorme kracht uitgaan van de groep prachtige vrouwen bij elkaar. Heel erg bijzonder om dat te voelen. Geen gemiep over/om elkaar, maar alleen maar onvoorwaardelijkheid. Ik leerde dat achter iedere prachtige buitenkant een verhaal zit. Een verhaal wat je aan de buitenkant niet kunt zien. De kwetsbaarheid en tegelijk de kracht van andere vrouwen en mezelf vond ik prachtig om te ervaren. Anne en Nada waren in staat om een dusdanig veilige omgeving te creëren waarin heel veel ruimte was voor emoties (alle kanten op), verhalen, kwetsbaarheid en kracht. Ik vond het fantastisch om dit eens mee te maken. Ik heb geleerd dat ik veel behoefte heb aan stilte en tijd om zelf te mijmeren. Die stilte probeer ik nu dus ook vaker op te zoeken in de vorm van meditatie, al dan niet geleid. Het maakt me een mooiere vrouw, beter in mijn kracht. Ik leerde ook dat ik mantra’s zingen heel erg fijn vond! Daardoor zet ik thuis vaker muziek aan om mee te zingen. Geen mantra’s, maar wel een manier van stem-uiten. Het mantra’s zingen thuis komt nog wel… Deelnemen aan dit retreat was voor mij het begin van een zoektocht naar mijn diepere zelf. Op welke manier weet ik nog niet, maar ik ga de zoektocht met vertrouwen in. Overigens is het niet mogelijk om een review te schrijven die recht doet aan de dag. Bij twijfel; zeker gaan.”

Loes Verber (35)

“Al langer nieuwsgierig naar het idee van een vrouwencirkel, kwam ik via een vriendin bij Nada terecht. Ze vertelde me ze bezig was een retreat te organiseren – dus toen het zover was hoefde ik geen 2x na te denken, dit klonk goed! Een tikje spannend was het natuurlijk wel – een hele dag met vreemde vrouwen en nieuwe dingen – hoe zou dat zijn? Nou, de dag overtrof echt al mijn verwachtingen! Het was zo bijzonder om te merken hoe snel je met elkaar de diepte in gaat, hoe je je herkent in alle andere vrouwen en hoe het uitspreken van onze harten ons verbond. En vooral ook wat een kracht daarvan uit gaat – wauw! Er was ruimte voor iedereen – nieuw of ervaren in dit soort retreats, door de laagdrempelige begeleiding van Anne en Nada werd iedereen meegenomen in een heerlijke, krachtige, vrouwelijke energie. Ieder op zijn eigen reis, maar samen, elkaar ondersteunend. De dag was een perfecte mix van zelfonderzoek, delen, kwetsbaarheid, lachen, dansen en zingen. En bovenal verbondenheid. Als je nog twijfelt zou ik je willen aanmoedigen om de stap te zetten, je komt in heel veilige en warme handen terecht bij Anne, Nada en andere vrouwen. Laat je meevoeren in alles dat er gebeurt en je zal versteld staan over de inzichten waarmee je naar huis gaat. Deze dag is echt een cadeautje aan jezelf!”

Joukje

My first (but not my last) healing circle!

Google: A healing circle consists of people who sit together in a talking circle, in prayer, in ceremony, and are committed to helping one another and to each other’s healing.These words arent enough to describe experience with Nada and Anne.

My journey started the day before when I had to find something importnat of mine to bring to the ceremony. Usually I would take out my mother’s rosary. But for the first time in my whole life.. I felt like I wanted to bring something that was truly mine! But what?

WHO AM I WITHOUT MY TRAUMA? 
It was the first time I ever asked myself this question. This became the intention for this healing circle. I wanted to explore who Daniela is without all the pain. I wanted to truly connect, have fun, enjoy, be open to spirituality and just LIVE! I felt so inadequate at first. Like I was bot spiritual enough to be there. “Everyone looked so spiritual” I thought. After listening to everyone’s story I dropped my inhabitions because I could see that we where all in the same journey! It helped so much that t Anne and Nada made sure to make everyone feel welcome and made the circle not to “spiriwiri” as they call it.

During the circle we shared our stories, we cried, we laughed, we danced our asses off, we meditated, learned about breathwork and talked about our sacred sexuality.

I now understand why society is committed to tear women apart… we are too powerfull when we come together! I am so grateful for the amazing insight that this healing circle brought me: I wanted to move on from surviving into living!

Daniela Kura

“Op 1 november was ik bij het Rise up Women’s Retreat in Amsterdam. Bij binnenkomst was de ruimte sfeervol aangekleed en werd ik vriendelijk ontvangen door de twee mooi aangeklede dames Anne en Nada. Iedereen zocht een plekje in de ruimte met een matje en kussentje. De sfeer bleef fijn en ook de andere vrouwen hadden daar een groot aandeel in. Toen iedereen een plekje had gevonden met een lekkere kop thee begon het retreat. Door de fijne en goede vibe was er veel openheid. Het voelde al snel als “vriendinnen onder elkaar”. Er werd gedeeld en verteld, gehuild en gelachen. Het was goed en vertrouwd. De ademhalingstechnieken werden stapsgewijs uitgelegd en geoefend. Er was ook rustige passende muziek. Wat heb ik er aan gehad? Hetgeen mij dwars zit en waar ik mee worstel kon ik vrijelijk vertellen. Door de “spelletjes” die we deden kreeg ik meer kracht ook door de ademhalingstechniek. Ik was na afloop echt gesloopt maar op een goede manier. Het werkt allemaal nog een paar dagen door. Er vallen dingen op zijn plek. Ik voel me vrijer. Ik had geen verwachtingen maar het heeft me zeker goed gedaan en veel gebracht. Ik kan weer verder. Ik ben er nog niet en heb nog wat te doen, maar het heeft me zeker een flinke zet in de goede richting gegeven.”

Ineke Otten (58)

“Het Rise Up Women’s Retreat was precies wat ik op dat moment even nodig had. Helemaal in deze gekke tijd. Een dag vol leerzame, speelse en kwetsbare opdrachten die zorgde voor een lach en een traan. De vrouwen waren allemaal stuk voor stuk mooie vrouwen met ieder hun eigen verhaal. Ook kwam iedereen met hetzelfde doel en dat was connecting with each other. Echt weer even geconnect met mensen die ik nooit eerder had gezien, waardoor de spannendste en leukste gesprekken ontstaan. Zo een mooie dag die geleid werd door twee prachtige vrouwen met beide zo een fijne vibe. Ik heb mooie dingen geleerd en ik ben echt weer even met twee benen in mijn kracht gezet. Thanks lieve dames! See you next time. ♡”

Amy Out (31)

“Wat een fijne, warme en leerzame dag was dit. Ik vond het best spannend, maar voelde me gelijk welkom. Zo bijzonder hoe je in zo’n korte tijd verbinding kunt voelen met elkaar. De dag zelf was een hele fijne mix tussen bezig zijn met ’t lichaam en de geest, waar ik weer veel ben opgestoken over bijvoorbeeld breathwork en hartmeditatie. Tip; ik kwam pas ’s avonds laat thuis en moest de volgende dag vroeg weer werken. Geef jezelf een momentje om alle indrukken te verwerken en na te genieten van deze inspirerende dag.”

 

 

Micha Windgassen (32)

Vrouwen over de Online vrouwencirkels

“Down to Earth Women is voor mij een belangrijk keerpunt geworden. Niet alleen een nieuw pad wat ik in wil slaan maar ook gewoontes en patronen die ik achter mij ga laten. Ik was op zoek naar iets nieuws, ik had behoefte aan verdieping, nieuwe inzichten, nieuwe gezichten, vertrouwde gezichten. Ik wist het niet precies, maar op het moment dat ik van Down to Earth Women las voelde dat als het juiste om te doen, meedoen! Ik kende het concept Women’s Circles niet maar wat ik ervan las sprak mij aan en vond ik spannend tegelijkertijd. Ik was nooit zo specifiek bewust opzoek naar vrouwen dingen, ik kan mij ook vinden in de masculine wereld. Of misschien probeer ik dat vooral te doen, omdat het soms nodig is, dat denk ik nu. Dankzij Down to Earth ben ik mij meer bewust van mijn vrouw zijn en van datgene wat ons bindt, als vrouwen.

Eén van de waardevolle aspecten van deze circles is het leren kennen en het uitwisselen van gedachtes. Hoe bijzonder is het om digitaal zo’n veilige omgeving te creëren waarin je open en kwetsbaar durft te zijn en waardoor er een hele bijzondere energie ontstaat.
Na Down to Earth Women ben ik verder gegaan met de dingen die ik heb geleerd, zoals mediteren, ochtend rituelen en meer bewustzijn over bepaalde onderwerpen zoals de maan- en mijn eigen cyclus.
Ik kijk echt heel erg uit naar meer van dit, meer in contact komen met… en meer in mijzelf op zoek naar alles wat er al is, maar wat ik nog kan ontdekken. Down to Earth Women is een eerste stap geweest richting een meer spirituele weg die ik in wil slaan, wat zich nu uit in veel nieuwsgierigheid naar alles wat ik nog kan leren, kan lezen en mensen die ik nog kan ontmoeten.”

 Athalia Ferreira Ferro (34)

“Het programma was een welkome aanvulling van nieuwe kennis en practice en een stukje herhaling van waar ik kort ervoor in een andere bijeenkomst aan had mogen snuffelen. Het heeft me mijn verwondering en waardering voor (mijn eigen en ieder ander haar) vrouw zijn verder doen groeien en voel me steeds beter en blijer om er eentje te zijn. Nada brengt dit zo blij, liefdevol en relaxed dat het onmogelijk is om je nog langer ongemakkelijk te voelen, zelfs al zijn sommige dingen mogelijk totaal nieuw en daarom een beetje spannend. De sfeer onderling was supergoed en ik had het idee dat iedereen zich steeds meer durfde te laten zien. Het is hoog tijd voor dit alles! Voor iedere vrouw die in haar schulpje zit (net als ik): doe mee en je zult sowieso beloond worden.”

Soraya Jahan

“Ik ging de women circle in zonder enige ervaring met meditatie of spiritualiteit. Ik denk dat ik twee keer een lesje yoga had gevolgd op de sportschool. Ik was dus redelijk zenuwachtig en geen flauw idee wat ik kon verwachten en of het überhaupt iets voor mij zou zijn want ik kan niet zo goed tegen zweverig gedoe. Maar al vanaf moment één voelde ik me ontzettend op mijn gemak. Nada heeft een hele relaxte, wellicht Rotterdamse, manier van mediteren, praten en dingen uitleggen. Niks moest. Alles mocht. Ik durfde bijvoorbeeld niet te delen maar er is nooit druk op me gelegd en ik voelde me alsnog een deel uitmaken van de groep. Ik vond het een hele mooie ervaring waar ik echt veel van heb opgestoken. De borst massage, womb meditatie maar vooral het krachtige gevoel van wij vrouwen onder elkaar, van elkaar leren en elkaar inspireren, vond ik heel bijzonder.”

 

 

Ilja Sofia (28)

“De Woman Circles heb ik als superfijn ervaren. Nada is een echte spaceholder. Met veel liefde creeert ze een vertrouwde en intieme plek waar je dichter bij jezelf en andere vrouwen komt te staan.Met veel passie deelt ze haar uitgebreide kennis over spiritualiteit, zelfliefde, bewustzijn, bewustwording en verschillende vrouwenthema’s. Deze inspirerende sessies kan ik iedere vrouw aanraden die op zoek is naar verdieping of wat meer aandacht en tijd aan haarzelf wilt besteden.”

Kayleigh Bergwerff (31)

“Ik ben erg blij dat ik heb meegedaan aan het programma van Nada. Liefdevol ben ik door haar meegenomen op een reis door mijn vrouwelijkheid en alles wat daar bij komt kijken. Ik vond het heel fijn om weer thuis te komen bij de vrouw in mij. Die was ik namelijk behoorlijk kwijt! Wat ik heb geleerd is dat er veel pijnplekken in mijn vrouw zitten. Wat ik heb gekregen zijn tools en rituelen om die pijn te helen en wat ik eraan heb overgehouden is dat ik weer tijd maak voor mezelf. Gezond eten lukt nu ineens ook veel beter. Dus heb er nog dagelijks profijt van. Dank je lieve Nada.”

Anoniem (61)

“Door dit programma doe ik nu een ochtendritueel, dankbaarheids,- borst,- & Yoni meditaties en dit is echt Life Changing voor mij geweest. Dit allemaal door Nada’s programma. Mijn bewustzijn is enorm gegroeid en ik voel me zoveel meer een completer mens inplaats van afgesneden (of raar) omdat ik me soms anders heb gevoeld dan anderen in mijn omgeving. Dit stukje was voor mij het laatste stukje wat ik nodig had in mijn heling. Echt inspirerend en duizendmaal dank!”

Roxane (34)

“Ik dacht dat ik het spannend zou vinden en dat ik het al snel te zweverig zou vinden. Ik dacht dat ik moeite zou hebben om mij eraan toe te geven, waaraan wist ik niet precies. Maar ik heb dit allemaal niet zo ervaren. Het was heel fijn om te doen. Ik was meteen erg enthousiast en het viel voor mij dus ook enorm mee, want het was vooral heel erg leuk. Ik heb nog heel lang na kunnen genieten.”

Anoniem (34)

“Ik ging meedoen met de cirkels eigenlijk zonder enige verwachting en wat was het leuk om te doen! Ik ben er echt wijzer van geworden en bewuster. En dat is een prettige verandering. Verder lag de druk er niet zo hoog op, maar was het lekker laagdrempelig. Vond ik erg fijn.”

 

Diewertje Overbeeke (29)