Programs

jij en ik kunnen creëren 

Samen

Vrouw, sta op en voel je kracht.

Voel jouw connectie met de aarde, maak verbinding met jouw wijsheid en intuïtie. Keer naar binnen en ontmoet jouw wilskracht, sensualiteit en liefde voor jezelf. Leer jouw lijf opnieuw kennen en ervaar dat JIJ een ware Godin bent. 

let's work together!
t's wrok together


Wekelijks bied ik online vrouwencirkels aan. Een plek in space waar we als vrouwen samen kunnen komen om met elkaar te verbinden en te praten over onderwerpen die ons bezig houden. 


Klik hier voor meer informatie en meld je aan.

Month of Pleasure


Mijn eerste online course. Een voorproefje op mijn 10-weekse programma Remember dat in 2022 wordt gelanceerd.

 

Tijdens de Month of Pleasure leren we samen in een besloten tribe wat genot voor ons betekent. Hoe we in ieder moment contact kunnen maken met ons (magische) lijf. We duiken in thema’s zoals overgave, orgasme en seksuele energie. 

 

Meer weten? Lees hier meer. 


Samen met Anne de Boer organiseer ik Rise Up Women’s Retreats in Rotterdam en Amsterdam. Voor alle vrouwen die de behoefte voelen om samen te komen. Door samen te leren, samen te dansen en te delen, kunnen wij elkaar inspireren en meer verbinding vinden. Meer verbinding met elkaar, met onszelf en met het leven.


De eerst volgende edities vinden plaats in november en december 2021.
Klik hier voor meer informatie.

€22,50

€95,-

€222,-

Wil je meer weten over mijn coaching? Scroll down

Je kunt dit 10-weekse programma op je eigen tempo volgen. Je hebt een jaar lang toegang. Elke week bevat lectures, reflectievragen, challenges, praktische tools en beoefening over het thema van die week.  Optioneel is er interactie met de andere vrouwen. Binnen het online speelveld sta je met elkaar in verbinding om ervaringen te delen of samen te werken.

 

Elke vijfde week houd ik een online vrouwencirkel waar we met elkaar kunnen samen komen. Deze ruimte is bedoeld voor reflectie, sisterhood, het stellen van vragen en het samen beoefenen van practices. Je kunt het gehele jaar deel blijven nemen aan deze vrouwencirkels in een tribe die blijft groeien.

Remember


voor vrouwen

 

Een online programma voor vrouwen om zich weer te herinneren wat het betekent om vrouw te zijn.

 

Dit programma is voor elke vrouw die op zoek is naar de échte verbinding met zichzelf. Het biedt een psychologisch, spiritueel en seksueel zelfonderzoek om te ontdekken waar ruimte is voor groei in jouw leven. Waar ruimte is voor heling, ontspanning, expansie, speelsheid, meer genot en zelfliefde. 


Wil je op de hoogte gehouden worden
van dit
10-weekse programma en kans maken op de korting voor de eerste 10 vrouwen die zich aanmelden volgend jaar?

  Sacred Sensuality Coaching
  voor vrouwen

   

  Los van het programma of optioneel aansluitend aan het programma bied ik coaching aan.

   
  Lees hier meer. 
  Wat wil je leren?


  Verbinden met mij

  Volg mij