Programs

Op dit moment bied ik online vrouwencirkels en programma’s, vrouwenretreats en 1-op-1 coaching rondom de thema’s: (zelf)liefde, seksualiteit en relaties.


Vrouw, sta op en voel je kracht.
Voel jouw connectie met de aarde, jouw wijsheid en jouw intuïtie. Keer naar binnen en ontmoet je wilskracht, jouw intentie en de liefde voor jezelf. Connect met mij, communiceer met elkaar en verbind je met het leven. 

let's work together!
t's wrok together

Wil je meer weten over het online programma en/of mijn coaching? Scroll dan een eindje naar beneden.


Wekelijks bied ik online vrouwencirkels aan. Een plek in space waar we als vrouwen samen kunnen komen om met elkaar te verbinden en te praten over onderwerpen die ons bezig houden. 


Klik hier voor meer informatie en meld je aan.

Month of Pleasure


Mijn eerste online course. Een voorproefje op mijn 10-weekse programma Remember dat in 2022 wordt gelanceerd.

 

Tijdens de Month of Pleasure leren we samen in een besloten tribe wat genot voor ons betekent. Hoe we in ieder moment contact kunnen maken met ons (magische) lijf. We duiken in thema’s zoals overgave, orgasme en seksuele energie. 

 

Meer weten? Lees hier meer. 


Samen met Anne de Boer organiseer ik Rise Up Women’s Retreats in Rotterdam en Amsterdam. Voor alle vrouwen die de behoefte voelen om samen te komen. Door samen te leren, samen te dansen en te delen, kunnen wij elkaar inspireren en meer verbinding vinden. Meer verbinding met elkaar, met onszelf en met het leven.


De eerst volgende edities vinden plaats in november en december 2021.
Klik hier voor meer informatie en voor de Early Bird prijzen.

€22,50

€95,-

€250,-

jij en ik kunnen creëren 

Samen

Je kunt dit 10-weekse programma op je eigen tempo volgen. Je hebt een jaar lang toegang. Elke week bevat lectures, reflectievragen, challenges, praktische tools en beoefening over het thema van die week.  Optioneel is er interactie met de andere vrouwen. Binnen het online speelveld sta je met elkaar in verbinding om ervaringen te delen of samen te werken. Elke vijfde week houd ik een online vrouwencirkel waar we met elkaar kunnen samen komen. Deze ruimte is bedoeld voor reflectie, sisterhood, het stellen van vragen en het samen beoefenen van practices. Je kunt het gehele jaar deel blijven nemen aan deze vrouwencirkels in een tribe die zal blijven groeien. Na dit jaar is er een optie om te blijven deelnemen aan de vrouwencirkels voor een klein bedrag per maand. 

Heilige Seksualiteit

voor vrouwen

Een online programma voor elke vrouw die op zoek is naar de echte verbinding met zichzelf. Dit programma biedt een psychologisch, spiritueel en seksueel onderzoek naar binnen om te ontdekken waar ruimte is voor groei in jouw leven. Meer ruimte voor heling, ontspanning, expansie, speelsheid, meer genot en zelfliefde. 


Wil je op de hoogte gehouden worden
van dit

10-weekse programma en kans maken op de korting voor de eerste 10 vrouwen die meedoen volgend jaar?

  Sex, Love & Relationship Coaching
  voor vrouwen

  Los van het programma of optioneel aansluitend aan het programma bied ik coaching aan. Lees hier meer. 

  Wat wil je leren?


  Verbinden met mij

  Volg mij